Onverklaarbare angst

Het sluip er vaak in. Eerst kreeg je problemen met de autosnelweg, later kwam daar de autoweg bij. Toen de 80-kilometerwegen en nu rijd je (bijna) helemaal niet meer.

Je bent een kei geworden in het verzinnen van smoezen om niet te hoeven rijden. Niemand snapt jou en jij schaamt je rot. Want iedereen kan toch rijden?

Wij snappen jou wél. Én wij hebben de oplossing voor je.

Blijf er niet mee rondlopen. Maar doe er wat aan. Vandaag nog!

Het kan heel goed zijn dat je werkelijk geen idee hebt waarom je het autorijden niet (meer) prettig vindt. Je hebt geen rare dingen mee gemaakt. Geen ongeval, geen abnormale agressie en geen andere zaken  die jou bang hebben gemaakt.

Het klinkt misschien een beetje raar, maar het is een waarheid als een koe: onverklaarbare rij-angst heeft nóóit iets met autorijden te maken. Je zult ontdekken dat er altijd een oorzaak is aan te wijzen die helemaal niets met autorijden te maken heeft.

Wij zijn vrijwel altijd in staat om de werkelijke oorzaak tijdens de anderhalf uur durende intake boven water te krijgen.

Afhankelijk van de aard en de ernst van de angst stellen we in overleg een plan van aanpak op. Volledig op maat.

Soms kan het individueel, soms werkt het beter in een klein groepje. Het kan ook heel snel en intensief, in 2 aaneen gesloten dagen. In dat geval zal er vrijwel altijd ook een psychotherapeut(e) aanwezig zijn.

En ook voor de 2-daagse training geldt: het kan individueel of in een klein groepje.

En wees gerust: zelfs als je al 20 jaar niet meer hebt gereden zul je ervaren dat je het echt nog wel kunt. Je verleert het niet. Net als fietsen, zwemmen en je veters strikken is autorijden een grotendeels geautomatiseerde taak.

Bel NU voor een afspraak: 0646-714 523.